Monday, April 6, 2009

Hello gorgeous!


CARS, I MUST BE THE CRAZIEST PERSON BUT I GET SO ATTACHED TO THEM. IT WAS SO HARD TO LET TODDS TRUCK GO... ALL THE MEMORIES; OUR FIRST DATE, OUR WEDDING/HONEYMOON, BRINGING HOME OUR FIRST 'LONG AWAITED' BABY, GOING ON DATES.. ITS PATHETIC.REALLY. SADLY WE MUST MOVE ON WITH 'BUCK THE TRUCK' ALREADY UP TO 180K+ AND BEING A FORD, ALREADY HAVING ITS TRANNY WORKED ON (OUCH) WE HAD TO SAY SO LONG BUCK!
THE HAPPY ENDING...

MY AWESOME SUPER FANTASTIC BROTHER NOT ONLY FOUND US A REPLACEMENT BUT A BUYER FOR BUCK,SWEET. ANYONE IN NEED OF A USED CAR I KNOW A PLACE.. WE ARE NOW THE OWNERS OF A 02 VW PASSAT. I AM SURE WE WILL FORM A TIGHT BOND SEEING HOW SHE IS SO PRETTY AND I AM SO EXCITED TO DRIVE HER!! YAY SAID THE GIRL WHOS PREVIOUS CAR WAS DUBBED THE 'PIRATE CAR'.*CHRISTY YA KNOW WHAT I MEAN;)* You can see why I am SO STOKED!

NOW I NEED TO WORK ON MY 'VALLEY GIRL' DRIVING ;)

2 comments:

Amy F. said...

Suh-weet!! Its so time for you to have a car (that's not the "pirate" car -too funny). I love it!! I'm sure Todd will miss his truck, but not for long after driving that baby.
I love it!!

Todd, Christy, and Co. said...

Yay! Looks like a Fun car! I will miss the good old Pirate car tho! It was fun to see you girls today! Little Mykers is such a Cutie! Love ya